Til forsiden
Andelsboligforeningen Beringsgaard
Bestyrelsen
Rygepolitik
Nyttige oplysninger
Selvbetjening

VELKOMMEN TIL BERINGSGAARD

Andelsboligforeningen "Beringsgaard" blev stiftet i 1942. I de første 20 år blev der bygget boliger og forretninger i området omkring Vitus Berings Plads, Emil Møllers Gade, Marius Holsts Gade og Kongensgade i Horsens. Efter en mindre pause blev boligerne mod Banegården (Andreas Steenbergs Plads) taget i brug i 1970.

I årene herefter byggede boligforeningen i Østbyen - først blev Beringsvænget opført i årene 1973 - 1975 og senere blev Nørrebakken opført i sidste halvdel af 1980-erne. Umiddelbart efter blev der opført ungdomsboliger i Horsens Sygehus gamle administrationsbygning på Sundvej.

I 1990-erne blev der opført ældreboliger i Østbyen (på Sundvej), og der blev blev atter opført boliger i Midtbyen, nemlig på Nørregade og i Gl. Jernbanegade. Fra år 2000 og frem til i dag har der været stor aktivitet omkring byggerier. Der er opført flere boliger i Gl. Jernbanegade, ligesom der er opført boliger på det gamle malteri i Houmannsgade og på Lindehøj.

Boligforeningen har sideløbende med byggerier foretaget en del renoveringer af de eksisterende afdelinger gennem alle årene. Boligforeningen er tillige engageret idet boligsociale arbejde i Horsens sammen de øvrige boligforeninger i byen og sammen med Horsens Kommune.

I forbindelse med den administrative sammenlægning med Horsens Andelsboligforening af 1954 har man stiftet Bolighorsens som i dag står for alle medlemmer i de 2 boligforeninger. Dit medlemsnummer derfor blevet ændret. Se mere information her!

Andelsboligforeningen Beringsgaard | Gl. Jernbanegade 3 | 8700 Horsens | Tlf.: 75 66 67 67 | post@bolighorsens.dk